Verifikacija godina

Da li ste punoletni?

Imate li 18 ili više godina?

Sadržaj ovog sajta namenjen je samo osobama starijim od 18 godina.

O nama

“POREČJE” VUČJE

VRHUNSKI PROIZVOĐAČ RAKIJA

Kombinat ”Porečje” osnovan 1960. godine od samog početka postao je poznat po proizvodima vrhunskog kvaliteta.

Ponosimo se činjenicom da smo uspeli da zadržimo tehnološki i proizvodni kadar, koji je godinama proizvodio vrhunske rakije u Porečju. Utkali smo najčistije emocije i puno volje u naše proizvode, a u sinergiji sa znanjem i primenjenim dugogodišnjim iskustvom, stvorili smo rakije vrhunskog kvaliteta.

Podnožje planine Kukavice, gde se nalazi naš proizvodni pogon, nadaleko je čuveno kao podneblje izuzetnih uslova za proizvodnju svih voćnih vrsta.
Kruška Vilijamovka iz ovog kraja posebno je kvalitetna i sve svoje specifičnosti unosi i u naše rakije. Visok prinos šećera i njegov savršeni odnos sa kiselinama odlikuje sve voće ovog kraja.

Rektifikaciono-destilaciona kolona, koju posedujemo, sa 24 poda, jedinstvena je u ovom delu Evrope po tome što se na njoj može odvijati kontinualna destilacija tečnog i čvrstog dela komine. Kapacitet kolone je 50.000 kg komine za 24 časa, od kojih se dobija 5.000 litara destilata dnevno, dovoljno za 10.000 boca rakije.

S ponosom ističemo da u proizvodnom programu imamo 45 proizvoda, koje smo na tržište vratili u novom “odelu”. Izdvojili bismo čuvenu Vilijamovku sa
plodom, bocu “flutu” nekadašnjeg Porečja, kao i Premijum rakije vrhunskog kvaliteta u luksuznoj ambalaži.

Destilerija „POREČJE“ d.o.o

Ul. koste Stamenovića bb, 16203 Vučje
+381 69 4 222 499
+381 60 06 05 333

info@destilerijaporecje.com

Pratite nas

No products in the cart.